Make your own free website on Tripod.com

Majalah Mastika

Majalah Mastika | Dewan Kosmik | Dewan Kosmik2 | Dewan Kosmik3 | Berita Minggu | Berita Minggu2 | Berita Minggu3 | Berita Minggu4 | Majalah RIAS | Majalah RIAS2 | Mingguan Wanita | Mastika3 | Mastika2 | Mastika1 | Majalah Perempuan | Harian Metro | Dewan Siswa

Kembali semula ke ruangan utama

Artikel Mastika  - No. 4

April 2004Suami makan isteri nikmat

“Abang balik makan tengahari….ya!” pujuk Maya, isteri Sofian. Sedikit terkejut dia mendengar  suara manja begitu. Agak lama Sofian tidak mendengarsuara Maya selembut itu.

Masa bercinta suara itulah yang membuatkan dia tak tidur malam. Tetapi setelah beranak-pinak, jarang suara lembut itu diulangi Maya. “Apahal pulak bini aku ni?”  Sofian bercakap sendirian tersenyum-senyum.

Namun jauh di sudut hatinya ada lonjakan untuk pulang. Kejap-kejap dia melihat jam…..10.30.

Sofian cuba mengalih tumpuannya dan buat-buat sibuk dengan kerja.  Tapi fikirannya tidak dapat dialihkan daripada mengingati pesanan isterinya.  Masih terngiang-ngiang suara manja Maya.

“Siti batalkan semua temujanji saya hari ini,” Sofian menelefon pembantunya di luar bilik. Fail-fail ditutup dan dia melangkah keluar dari biliknya.  Sofian hanya menunjukkan isyarat makan ketika melintas meja setiausahanya. Spontan Siti melihat jam tanganya – 11.30 pagi. Sofian faham, hanya membalas dengan senyuman.

“Aii….cepat balik bang?” sapa Maya ketika menyambut kepulangan suaminya di muka pintu.  Sofian tersenyum hingga ke telinga melihat isterinya. 

“Cantik isteri abang hari ni,” Sofian memuji tanpa menjawab pertanyan isterinya.

“Ah! Abang ni ada-ada je,” balas Maya sambil mengangkat kasut suaminya untuk diletakkan atas rak.

“Masak apa hari ni?” tanya Sofian. “Kegemaran abanglahhhh!” jawab Maya manja. “Nak tanya sikit bang…..” tiba-tiba Maya bersuara semasa mereka sedang makan bersama. Tersentak Sofian. Dadanya berdebar. 

“Abang pakai apa….atau abang dah bomohkan saya?” Maya bersuara tersenyum simpul.

“Apa maksud Maya ni. Bomoh-bomoh abang tak mainlah,” jawab Sofian." 

“Tapiii…..abang lain macam, lebih umpphhh dari dulu-dulu,” Maya tanpa segan meluah perasaannya. 

“Shoushma Kamasutra….” Sofian teringatkan benda itu. Ahhh! Dia segera bergerak ke bilik.  Sofian tercari-cari di dalam laci, mencapai kotak berisi botol kecil. Dia segera kembali ke meja makan, menghulurkan botol kecil berisi Shoshma Kamasutra kepada Maya yang kemudian membelek-beleknya. 

Botol kecil bertutup putih berisi kapsul shoushma dan tongkat ali diteliti sungguh-sungguh. Maya membaca setiap tulisan pada kotak dan botolnya. Tiba-tiba dahinya berkerut-kerut.  Dia kemudian tersenyum sambil menjeling Sofian. 

“Produk terbaru Dr. Norhisham ke bang?” tanya isterinya.  Sofian mengangguk.  Maya memang mengenali doktor itu kerana dialah pencipta rawatan pelbagai penyakit melalui kaedah terapi warna di Malaysia. 

“Ni untuk lelaki.  Dalam masa seminggu perubahannya cukup ketara. Ia bukan sahaja memesrakan hubungan suami isteri, tetapi juga emosi dan fizikal.

“Yang hebatnya isteri lebih cepat merasakannya, walau suami yang pakai,” kata Dr. Norhisham kepada Maya, ketika mereka bertemu doctor itu di Wisma Zelan, Bandar Tasik Permaisuri, Cheras, Kuala Lumpur.

Dr. Norhisham memberi jaminan Shoushma Kamasutra tidak meninggalkan  sebarang kesan sampingan. “Yang pastinya ia mengembalikan keremajaan suami,” tambahnya lagi. 

Menurut doctor pakar itu lagi, shoushma dan tongkat ali merangsang kelenjar pituitary dan pineal iaitu pusat kawalan seks kerana di situlah terletaknya rahsia awet muda. 

“Sebiji ni….” Dr. Norhisham menunjukkan kapsul berwarna putih kepada Maya,”….boleh hangatkan hubungan dalam masa beberapa jam.  Kesannya cukup pantas bagi yang lemah atau kurang ‘beerselera’. Meledak sampai dua hari!

“Kalau dimakan selama seminggu ia mengubah emosi juga.  Maksudnya jika dulu Sofian pemarah, panas baran, dingin, tak romantik dan tegas melulu dia akan menjadi seorang yang lemah lembut, penyapar, penyayang, romantik dan lebih hangat,” kata Dr. Norhisham lagi. 

Maya tersenyum simpul mendengar penerangan itu sambil membelek-belek botol kecil yang berisi kapsul putih itu.  Kemudian  dia mencapai pula botol yang tertulis Alga Natural Therapy for Men. 

“Saya rasa luar biasa sangat perubahannya, dulu tak macam ni.  Itu yang buat saya terkejut, kalah pengantin baru,” akui Maya tanpa segan-silu. 

“Itu semua perubahan positif….tandanya jiwa sudah disuntik dengan sifat keremajaan,” terang Dr. Norhisham lagi. 

Sofian tidak berkata walau sepatah pun kerana dia mahu Maya dengar sendiri rahsia Shoushma Kamasutra daripada penciptanya.  Dia sudah lama diberitahu oleh Dr. Norhisham mengenainya sebelum menggunakan beberapa minggu lalu. 

“Shoushma Kamasutra bukan sahaja dapat mengingkatkan keupayaan kelekaian tetapi untuk meningkatkan kesihatan.  Banyak penyakit boleh sembuh dengan mengamalkannya secara teratur. 

“Shoushma dari Jepun dan campuran tongkat ali memecahkan kolesterol dan membakar gula untuk ditukarkan kepada tenaga dan meneutralkan asid urik, punca gout. 

“Dan bagusnya suami makan isteri dapat nikmatnya.  Penyakit senggugut, migrain, keputihan yang dialami isteri akan hilang di samping lambatkan menopaus,” jelas Dr. Norhisham membuatkan Maya tersenyum. 

“Saya buat semua ni untuk para suami tapi isteri yang beruntung,” kata Dr. Norhisham. 

Sebelum mereka keluar, Dr. Norhisham sempat mengusik Maya, “Jangan beri Sofian makan lebih daripada tiga biji seminggu, nanti dia cari lain.  Tapi you jangan gunakannya, nanti you yang jadi suami!” Maya dan Sofian tergelak besar. 

Mereka berpegangan tangan menuju ke kereta seperti pengantin baru yang sedang berbulan madu.

Kembali semula keruangan utama

Rawatan Alternatif